KOERS maakt het verschil
MBO Rijnland | KOERS

Schoolgebouwen worden vaak bijzonder intensief gebruikt en moeten daarom niet alleen voldoen aan tal van wettelijke eisen, maar ook aan zware functionele eisen. Een schoolgebouw moet bovendien multifunctioneel zijn en makkelijk aan te passen aan veranderingen in gebruik en leerlingen- of studentenaantal.

Slimme oplossingen

KOERS maakt het verschil met slimme oplossingen, waardoor betere gebouwen worden gerealiseerd. Wij zijn de nieuwe generatie makers en denken actief mee op het gebied van veiligheid, comfort, onderhoud en hygiëne. Wij zorgen voor een optimaal presterend en renderend gebouw tegen een concurrerend tarief. Zo kunt u uw tijd en middelen besteden aan onderwijs.

Wilt u uw schoolgebouw verbouwen, renoveren of verduurzamen? Of wilt u extra lokalen of collegezalen realiseren? Of zoekt u een ervaren en betrouwbare partner voor het dagelijkse en/of planmatige onderhoud? Wij verzorgen alle voorkomende bouwkundige- en installatietechnische werkzaamheden, inclusief leidingwerk en elektra. Wij verzorgen ook de aansluitingen van digitale schoolborden of de uitbreiding van data-aansluitingen en de installatie van noodlokalen.

Wat betreft de uitvoering van uw plannen weten we hoe belangrijk strakke deadlines zijn en dat werkzaamheden uitgevoerd moeten worden tijdens schoolvakanties, zodat de overlast voor het onderwijsproces zo gering mogelijk is.

Referenties

Wilt u uw schoolgebouw verbouwen, renoveren of verduurzamen?

Neem contact met ons op!
Naar boven