KOERS maakt het verschil
Woonboerderij Leiden | KOERS

KOERS maakt het verschil. Ook op het gebied van wonen. En combineert traditioneel vakmanschap met innovatiekracht en een persoonlijke aanpak op basis van de modernste processen en (bouw)technieken. Om het even of het nu gaat om renovatie, transformatie, onderhoud of beheer.

Wij kunnen bogen op bijna een halve eeuw ervaring kennis en ervaring, waardoor u zeker bent van optimaal eindresultaat. Door open en constructief samen te werken met opdrachtgevers, leveranciers en bewoners bouwen we aan optimale klanttevredenheid.

KetenKracht

Voor resultaatgericht vastgoedmanagement in renovatie en onderhoud heeft KOERS Ketenkracht in het leven geroepen. KetenKracht combineert het beste dat vier gerenommeerde specialisten (KOERS, Hartman Totaalonderhoud, Mampaey Installatietechniek en Cazdak Dakbedekkingen) te bieden hebben in één bedrijf.

"KetenKracht maakt vastgoedonderhoud beheersbaar en voorspelbaar en richt zich op integraal vastgoedmanagement voor opdrachtgevers zoals woningcorporaties, zorginstellingen, vastgoedbeheerders, VVE’s, projectontwikkelaars en overheden."

KetenKracht biedt gegarandeerde kwaliteit tegen een afgesproken vaste en marktconforme prijs. U doet zaken met één bedrijf, dat opereert als een hecht ingespeeld multidisciplinair team. En u heeft één contactpersoon die alles regelt en coördineert en altijd voor u aanspreekbaar is. Zie voor meer info en projecten: www.ketenkracht.com

Referenties

Wilt u uw woningbezit verbouwen of renoveren?

Neem contact met ons op!
Naar boven