KOERS maakt het verschil
The Wearhouse | KOERS

Succesvol ondernemen begint met een goeie, gezonde werkomgeving. Comfort, regelbare installaties en duurzaamheid spelen daarbij een belangrijke rol. Koers Groep maakt het verschil en zorgt ervoor dat uw bedrijfsruimte (opnieuw) aansluit bij uw wensen, budget, kwaliteitseisen en het door uw medewerkers gewenste werkklimaat. Wij maken gebouwen gezond, duurzaam, gastvrij, veilig en slim.

Op basis van onze jarenlange ervaring in renovatie, transformatie, onderhoud en beheer zorgen wij ervoor dat uw (kantoor)gebouw de perfecte werkomgeving is en blijft. Dat doen we met slimme oplossingen, geavanceerde techniek en traditioneel vakmanschap.

Van werk- naar woonplek

(Verouderd) kantooraanbod dat niet meer aansluit bij de huidige functionele, klimatologische of werkplekeisen biedt mooie kansen voor herontwikkeling tot appartementen, studentenhuisvesting of bedrijfsverzamelgebouw. KOERS maakt ook hier het verschil en brengt met slimme transformatieconcepten gebouwen op voorsprong. Met onze ruime ervaring in transformaties en door onze flexibele, pragmatische aanpak, zijn we de perfecte partner voor een succesvolle herbestemming.

Verduurzaming kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoorgebouwen groter dan 100 m2 voldoen aan Energielabel-C. Zo niet dan mag het gebouw niet meer worden gebruikt als kantoor. Koers Groep biedt daarbij een slimme oplossing in de vorm van het samenwerkingsverband The Road to Paris, dat zich richt op de vermindering van de energievraag. Deze kan worden gerealiseerd door het verbeteren van de gebouwschil en klimaatinstallaties, energiemanagement en de introductie van duurzame energie-opties. Kijk voor meer info en projecten op the road to paris en vraag het whitepaper aan.

Referenties

Meer weten over het verbouwen, renoveren of onderhouden van (kantoor) gebouwen?

Neem contact met ons op!
Naar boven